Der er god sparring, og vi får ny inspiration

Der er et godt netværk i BagerGruppen, og vi deltager med stor fornøjelse i de arrangementer, som afholdes i Jylland.
Der er god sparring, og vi får ny inspiration.
Jette Andersen, Klosterbageriet, Løgumkloster

Som bagere er vi jo ikke konkurrenter, men kollegaer

Blandt medlemmerne i BagerGruppen er vi rigtig gode til at dele gode ideer og opskrifter med hinanden.
Som bagere er vi jo ikke konkurrenter, men kollegaer.
Kell Andersen, Klosterbageriet

Netværket udvikler sig hele tiden og bliver bedre og bedre

Der er et godt netværk og fællesskab i BagerGruppen,
hvis man vil være med.
Netværket udvikler sig hele tiden og bliver bedre og bedre. Det er godt med sparring, og Facebook har gjort det meget nemmere.
Henrik Nielsen, Nielsens Bageri, Padborg og Vojens

BAKE OFF er også vores konkurrent, men bagerne vinder på kvaliteten. Jeg vil gerne dele opskriften på vores hjemmelavede skærekagemix, så mine kollegaer selv kan prøve den. Ved at blande frugt i, kan man lave rigtig mange lækre varianter.
Kell Andersen, Klosterbageriet

Opskrift – Skærekage

6000 gram SUKKER
2000 gram BRUN FARIN
4 liter ÆG
6 liter OLIE
6000 gram MEL
200 gram BAGEPULVER
100 gram NATRON
400 gram APPELSIN PASTA

Køres sammen i røremaskinen – 5 min. på mellem hastighed.
Derefter tages 3000 gram dej fra (dejen er velegnet til frost).
1200 gram MANDARIN blandes med de 3000 gram dej = APPELSIN/MANDARIN KAGE.

Bagetid 30-45 min. ved 160 grader.
Toppen smøres med flydende chokolade.

Portionen 3000 gram + 1200 gram svarer til 2 hele rammer, der giver 50 stk. kage, som vi sælger for 10,- pr. stk. eller 3 stk. for 25,-

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.