Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/bagergruppen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Kirstens Konditori

Kirstens Konditori, Brønshøj

På adressen i Brønshøj har der de sidste 100 år været bageri – et bageri med en lang historie og stolte traditioner. I 1977 overtog Alf Larsen bageriet. Alf Larsen, som mange i branchen nok kender, var i 2000 netop en af de bagere, som var med til at starte BagerGruppen og sad igennem flere år i bestyrelsen og var med til at udvikle og styrke gruppen gennem de første år. I 2004 overtog Christian Larsen – 2. generation – så bageriet, som i dag har hele 25 ansatte og der er stadig fuld knald på ovnene og fuld fokus på både indkøbsaftalerne og på indtjeningen.

“..ja jeg overtog efter mine forældre i 2004 – og det går jo vildt stærkt engang imellem, men det er også sjovt og spændende at få det hele til at fungere og få tingene til at gå op i en højere enhed. Vi er naturligvis stadigvæk medlem af BagerGruppen – det ville faktisk være helt utænkeligt hvis ikke vi sku’ være det. Min far var jo med til at starte det hele op tilbage i 2000, og der er for mig at se så mange fordele ved at stå sammen – og jeg forstår simpelthen slet ikke, at alle selvstændige bagere ikke melder sig ind.

For mit eget vedkommende er der flere ting der gør, at jeg altid vil være medlem. For det første er der jo økonomien. Ingen har samlet set kunne opnå ligeså gode priser, rabatter og bonusordninger som vi gør det i BagerGruppen, og det er altså altafgørende, når du på så mange andre områder står alene som selvstændig. Men derudover er der fællesskabet. Det betyder rigtigt meget for mig, at vi kan mødes og snakke sammen om f.eks. produkter, personale, markedsføring, priser og sådan noget – fællesskabet er altså også en kæmpe stor del af det, fordi der er så meget vi kan hjælpe hinanden med..”

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.