Gerners Konditori

Gerners Konditori, Svendborg

For godt 38 år siden, i 1979, overtog Gerner Pedersen bageriet “Grønne Post” på Nyborgvej i Svendborg. Inden der var gået længe, skiftede han dog navnet til noget mere branchepassende, nemlig “Gerners Konditori” – Grønne Post passede bedre til en bodega, syntes han – og ganske rigtigt – lidt længere nede af gaden ligger der netop i dag en bodega med det navn.

Siden dengang er Gerners forretning vokset til i dag at tælle to produktionssteder og tre udsalg, så der er mere end rigeligt at se til i det daglige. Men som de fleste i branchen nok også ved, har Gerner ikke bare sit eget bageri at se til. Han sidder nemlig både i BagerGruppens bestyrelse og i BKD’s hovedbestyrelse, så han kender branchen indgående og har sine egne klare holdninger til, hvorfor det netop var BagerGruppen han i 2004 valgte at tilslutte sig..;

“..ja det har jeg da, for jeg har jo efterhånden kørt forretning i mange år, og jeg har da også igennem de sidste mange år overvejet at gå ind i et
mere formaliseret indkøbssamarbejde. Vi har jo haft et samarbejde her på Fyn, men i forlængelse af de seneste års overvejelser, hvor jeg bl.a. også overvejede at indtræde i et egentligt kædesamarbejde, har jeg måttet erkende, at jeg for det første, på ingen måde er villig til at gå på kompromis med min selvstændighed – og for det andet har jeg måttet konstatere, at ingen har kunnet matche de priser vi opnår gennem medlemskabet af BagerGruppen – så derfor var valget såmænd ikke så svært”.

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.