Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/bagergruppen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Hvem er vi

BagerGruppen er en indkøbsforening, der skaffer danske håndværksbagere de mest fordelagtige aftaler!

Så enkelt kan det siges, men BagerGruppen er selvfølgelig meget mere end det. Vi tilbyder en bred vifte af tilbud, der både hjælperden store og den lille bager- eller konditormester. BagerGruppen er et frivilligt samarbejde og fællesskab. Når man bruger vores gode aftaler, så får man adgang til alt den hjælp og rådgivning man kan ønske sig. BagerGruppen er netværk, sparring og udvikling, og vi er din vej til store besparelser, når der skal købes ind og indgås leverandøraftaler.

Det var dengang …

Det var en gruppe fremsynede bagere, der brændte for håndværket, og som for alt i verden ønskede at forblive uafhængige, der tog initiativ til at starte en indkøbsforening. Målet var at opnå et samarbejde med leverandørerne, der kunne give langt bedre priser og vilkår.Det lykkedes, og siden år 2000 har BagerGruppen været”de frie bageres” indkøbsforening, og vi har igennem årene sparet mange millioner for foreningens medlemmer.

I dag

I dag er BagerGruppen fortsat i udvikling. Vi er en af de stærkeste aktører i branchen, og arbejder hele tiden på at opnå de bedste fordele for vores medlemmer.

Indenfor de sidste par år, har BagerGruppen udviklet sig markant, vi er nemlig fordelagtige for ALLE bagere, og både den lille og den helt store bager kan drage fordele af vores aftaler!

Vi oplever fortsat medlemstilgang i en branche der er presset, og vi har stadigvæk plads til flere håndværksbagere med passion for faget og lyst til at drive deres forretning frit og uafhængigt.

 

Når vi står sammen, står vi stærkere…

Klik her for at melde dig ind

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.