Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/bagergruppen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Stærke medlemsfordele

Stærke medlemsfordele

Vidensdeling

Et stærkt netværk blandt vores medlemmer sikrer stor videndeling. Vi bruger vores arrangementer og den lukkede Facebookgruppe til at udveksle erfaringer og idéer.

Salg

Vores salgskurser styrker personalet, optimerer kundekontakten og øger salget. Salgskurser, kombineret med rådgivning fra distrikschefen, giver en god ballast til at optimere dit salg.

Markedsføring

Vores distrikschef hjælper gerne med rådgivning inden for optimering af salg og markedsføring. Sammen finder I de rigtige løsninger tilpasset til dit område og kundegrundlag.

Leverandøraftaler

Vi sørger for at forhandle fordelagtige leverandøraftaler, rabatter og bonusordninger. Lad os være indkøbschefen. Men vi er meget mere end super gode råvarepriser. Vi har aftaler på alt lige fra fordør (måtteservice) til bagdør (affaldshåndtering) og alt der imellem.

Personligt møde

Vores distriktschef har den direkte kontakt til medlemmerne og besøger dem i deres bagerier. Han sørger for sparring, rådgivning og hjælp til forbedringer. Han møder dig der, hvor du er, og tager udgangspunkt i det.

Produktudvalget

Er BagerGruppens udviklingsafdeling, hvor en gruppe medlemmer arbejder med produktudvikling og vidensdeling. Produktudvalget udvikler produkter uden at tage hensyn til salg et bestemt sted. De har fokus på rationel produktion og der afholdes løbende kurser for alle medlemmer. Der bliver også udarbejdet videomateriale, opskrifter mv. til fri afbenyttelse. Produktudvalget skaffer nye produkter hjem fra hele verden, prøvebager, tester og tilpasser til det danske marked. Til gavn for alle vores medlemmer.

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.