Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /var/www/bagergruppen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Conditoriet Roskilde

Conditoriet, Roskilde

“Der er mange fordele ved at være medlem af BagerGruppen!!

Noget af det jeg lægger mest vægt på, er sparringen og alle de idéer vi deler. Det er både via vores lukkede Facebook gruppe og kontakten til BagerGruppens konsulenter samt når vi mødes til fx årets generalforsamling. Det giver ny viden, og det er fedt at vi alle har fokus på det ægte håndværk og at vi brænder for branchen. Vi er jo alle kollegaer, selvom vi samtidig er ’os selv’.

Derudover er det dejligt at vide, at BagerGruppen har sørget for at få de bedste samhandelsaftaler til os på alle de områder, hvor vi skal bruge leverandører.”

Robert Laulund, Conditoriet i Roskilde

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.