BAKE OFF er også vores konkurrent, men bagerne vinder på kvaliteten. Jeg vil gerne dele opskriften på vores hjemmelavede skærekagemix, så mine kollegaer selv kan prøve den. Ved at blande frugt i, kan man lave rigtig mange lækre varianter.
Kell Andersen, Klosterbageriet
6000 gram SUKKER
2000 gram BRUN FARIN
4 liter ÆG
6 liter OLIE
6000 gram MEL
200 gram BAGEPULVER
100 gram NATRON
400 gram APPELSIN PASTA
Køres sammen i røremaskinen – 5 min. på mellem hastighed.
Derefter tages 3000 gram dej fra (dejen er velegnet til frost).
1200 gram MANDARIN blandes med de 3000 gram dej = APPELSIN/MANDARIN KAGE.
Bagetid 30-45 min. ved 160 grader.
Toppen smøres med flydende chokolade.
Portionen 3000 gram + 1200 gram svarer til 2 hele rammer, der giver 50 stk. kage, som vi sælger for 10,- pr. stk. eller 3 stk. for 25,-
Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.