Godthåbskonditoriet

Godthåbskonditoriet

Jan Vesterlund og Anette Østergaards forretning, Godthåbskonditoriet i Vanløse startede oprindeligt helt tilbage i 30’erne – hvor det dengang var det velrenommerede Ostenfeldts Bageri. Jan og Anette overtog bageriet efter Jans far for 7 år siden, og har i dag fået gearet både bageriet og butikken, så den klarer sig rigtig godt i konkurrencen, ved at fokusere på det gode og solide håndværk, både indenfor brød og konditori, de rigtige priser og en service ud over det sædvanlige – så god, at kunderne kommer langvejs fra.

Om medlemskabet i BagerGruppen siger de

“Vi har været medlem af BagerGruppen næsten siden starten. I begyndelsen var det helt klart udsigten til de økonomiske fordele, der gjorde udslaget for os, – og det har jo vist sig, at det var den helt rigtige beslutning.

Fordelen er, at vi ALTID er sikre på at få de bedste priser, der hvor der virkelig er noget at hente økonomisk, bl.a. på mel, margarine, sukker m.m. Det er klart, at omkring 150 butikker kan købe meget billigere ind end én – så jo, det er super at være med på holdet. Der er jo altså også den fordel, at priserne lægges fast et år ad gangen.

Det er meget lettere at lægge budget og prissætte sine varer, så vi er sikre på, at der er det tilbage der skal være, for at det er rigtig sjovt. Men udover de store økonomiske fordele, er der også andre ting, der er gode – bl.a. er der nogle inspirerende kurser og specielle opskrifter og kampagner for medlemmerne, vi mødes og udveksler erfaringer – og det er altså fint, specielt for os, der stadig vil være 100% herre i eget hus – for så kan vi nemlig koncentrere os, om det vi er allerbedst til og synes er sjovest – at bage verdens bedste brød og kager..”

BagerGruppen

Har du ikke kode til BagerGruppens intranet fordi du ikke er medlem af BagerGruppen, men er du interesseret i at høre mere om Danmarks bedste rabatter, bonussystemer, leverandøraftaler og markedsførings- og salgsværktøjer, så kontakt vores konsulent og bliv medlem hurtigst muligt.